Om mig

Sofie Andersson heter jag, född & uppväxt på Österlen.

Naturen, havet, fotografering,människor och djur är och har alltid varit en stor del i mitt liv. De tre förstnämnda för avkoppling, frihet och påfyllning av energier.


Djuren har funnits kring mig i alla dess olika arter ända sedan jag föddes. Just förståelsen mellan mig och djuren är väldigt speciell.

Mitt syfte med att få jobba med människor & djur som jag gjort under många år inom olika områden har alltid varit att få kunna hjälpa de som är i behov av att må bättre. Kommunikation, känslor och förståelse för varandra är bland det viktigaste vi kan ha samt viljan att kunna ta emot hjälp men även stötta och kunna ge hjälp. Bara genom detta kommer vi väldigt långt i livet.


Som person ser jag gott i det mesta i livet. Tänker att allt som sker oavsett om det är positivt eller negativt lär man sig något av. Det har under alla mina år hjälpt mig framåt i livet. Allting går bara man har kraft, ork & vilja.


Jag har utbildningar och arbetslivserfarenhet  inom bla hälsokostbranschen, tandvården

" tandsköterska",  äldrevården, spa-terapeut, healing, vaxning samt inom energimedicin och örter. I september kommer jag även påbörja en 2-årig utbildning i fortsatt energimedicin vilket innefattar bl.a akupunktur, kopping, moxning, blomsterdroppar mm.


Örter är något som ligger mig varmt om hjärtat. Eftersom jag tror på att naturen finns där för oss och det urval den har att erbjuda oss bl.a av olika sorters växter, kan vi använda oss av det för vårt välmående och beroende på vilken obalans vi har i vår kropp, läka och balansera upp oss. Och ibland det vi ser som ogräs i naturen kan vara den mest effektiva växten för just vår kropp.


Idag är vi så upptagna med hur vi ser ut på utsidan att vi glömmer det viktigaste: hur vi mår på insidan och att finna balans i kropp & själ.

Ingen människa eller djur strålar på utsidan om man inte är i balans i sitt inre.


Här kommer även healingen in vilken varit med mig i många år. Den kan hjälpa både människor och djur att först och främst komma i balans

och därefter ge energi, lust och kraft. För att ta emot healing behöver man inte må dåligt, det är en speciell upplevelse i sig vilket alla borde få tillgång till. Jag har haft många healingkunder genom åren som kommit till mig för diverse saker men bla stresshantering, ångest, mkt inre tankar och som efter behandling känner en enorm lättnad i kropp och tankar.


Så mina tankar med detta lilla företag är att det ska vara så rent & naturligt som det bara går med behandlingar samt produkter från naturen. Och att alla människor är välkomna oavsett vad man har i sitt bagage. Jag vill få fler människor att inse´ hur mycket bättre man kan må med enkla naturliga tillgångar.


Alla är vi väl värda att må bra oavsett om man är människa eller djur.